Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...avpolleterad...

Inatt blev jag definitivt avpolleterad.
Inlämnad på centralstationens bagagedeponi.
Jag skall numer lösas ut endast vid behov och då via skriftligt ombud.
Jag är en väska som inte skall användas.
Jag är en kartong som inte kommer att öppnas.
Min ägare kommer att skriva en lapp nån gång, den får jag besvara.
Detta på grund av mina ögon.
Dom vädjar får jag veta.




Fri vers av micke marin
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-13 07:36



Bookmark and Share


    EllenCalmira
mycket bra
beskriver du känslan
2008-01-13

  Michaela Dutius
Väl skriven med starkt symbolspråk som når fram
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin