Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör jag med solen?

 

vad gör jag med solen?
den lyser in
vi är lite främmande för varann
som gamla barndomsvänner när de ses igen
den avslöjar saker jag inte vill se
och den tycks kräva någonting av mig
men det har varit en lång vinter
det kan inte bara bli som förr
kan du fatta det
sol?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-13 11:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Låt den värma din kropp.
2008-01-13

  aol
så vacker sann livspoesi det kan inte bli som förr
2008-01-13

  Maria Zena Viklund
kan du fatta det sol?

vackert fångat!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger