Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårens roser


vårens rosor
flyger med vindens fjäril

saknade dofter




Bunden vers (Haiku) av Nasrin
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-01-13 17:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja...Alltid dofter...
Rosendoften överträffar det mesta.
Liksom liljekonvalj.
Med mera...
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin