Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Isla Isabela

Tag mig
tvärs över haven
på andra sidan
skimrande droppar
av sommar.

Fyll mig
med solar på
lidelsens broar
och låt mig aldrig

falla.

\"Concha de Perla\"

vår egen
hängande trädgård

i söder av Isabela.




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 1002 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-13 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken underbar alldeles lysande skrivet ömt o vackert bra!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson