Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskelista - Klarsynthet


Jag önskar att jag hade tid
att studera min omgivning
med nya friska ögon,
se sammanhangen,
se dem klart och tydligt,
se min egen roll i allt.
Jag önskar mig
klarsyntheten.




Fri vers av Anna H
Läst 288 gånger
Publicerad 2004-03-31 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H