Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå ögon blå



vad vill du?
med dina bedjande ögon,
jag förstår inte dina
sorgfyllda själsspeglar.
blåa som himlen,
men inte ikväll.
världens färger i ett grått dis,
i skymningen tänder man ljus
och släcker själar...




Fri vers av Hoya
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-13 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hoya
Hoya