Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ask av minnen


du har alltid
bestämt hävdad motsatsen
men i mina ögon är
och förblir du
skör som en fjäril

i mina kupade händer
slår du dina
sista tappra försök
med vingarna
innan frosten

och jag lägger dig på
en bädd av bomull
i en ask av minnen

får du vila
- med allt annat som var vackert




Fri vers av Hoya
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-20 20:38



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Annorlunda, mycket vacker!
2009-10-20

    von ilvingen
En skör dikt som vittnar om ömtålighet som fjärilsvingar.
I like it!
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Hoya
Hoya