Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Vilda vintervindar virvlar
Vi vandrar vid Vänerns
vida vatten
Vår vänskap
vidgas
Växer
Vi




Fri vers av Thirre
Läst 554 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 23:44



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Fiiiiiiint!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre