Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han är det finaste jag har.


Stjärnögon

det bodde stjärnor i hans ögon inatt
och jag har äntligen hittat rätt




Fri vers av mineralhjarta
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-05-22 22:24



Bookmark and Share


  Manal
Åj..så vackert.
2005-05-25
  > Nästa text
< Föregående

mineralhjarta
mineralhjarta