Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ledsnad och frustration över våldet bland de unga, som kryper ner i åldrarna.....


Jag blir bara så lessen.....

Jag blir bara så lessen
när jag ser våldet
blir yngre och yngre
12-åringar mördas
livet ej längre vördas
små barn visar våld
varifrån kommer det ?
från oss vuxna eller....
hårdare och hårdare
tonårsbrottslingar får gå fria igen
de misshandlar , på nytt, nästa helg
var i hela friden är vi på väg ?
det är ju sjukt det här
inte ska mitt barn bli så där
men vad vet jag vad som händer (?)
på rasterna, i nåt mörkt hörn, i skolans värld......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 519 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-14 10:31



Bookmark and Share


  lilla t
Man blir så förbannan, ledsen å´ändå fyllsman av vanmakt som pressar en in i ett hörn utan kanter... Vad ska vi göra åt detta makt missbruk?! Vill inte applådera din text då jag egentligen känner att händelsen du målar upp är skit, men det är dock bra att DU tar upp den... förvirrad kram från mig till dig.
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska