Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du, jag och en trasig respirator

vi undrar om det här är livet
vi ska leva
nu och föralltid tills
vi inte andas med
egen luft
andas med egna lungor
med ett hjärta som
får hjälp att slå

du dum du dum du dum

inatt stannade mitt hjärta
men bara för en sekund eller
två
och jag hoppades att
det skulle bli mitt sista
andetag
utan din hjälp




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-14 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin