Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig vore jag inte jag

Jag vet inte vem jag hade varit
utan dig
Men jag hade inte blivit
den jag vill vara

För jag vet
Det var inte åren
som torkade bort tonårsångesten
ur de kajalkantade ögonen
Det var du

Lavendelblommen i den karga trakten
mitt hjärta
hade ingen sett
som inte har dina ögon

Jag ser nu
den livlösa istiden
som ett startskott
för våren
Tack vare
dina ord

Du blev den syster
jag aldrig hade
och den bror
jag aldrig fick möta




Fri vers av HQ
Läst 769 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-14 19:08



Bookmark and Share


  isabel louise
fint och kärleksfullt skrivet.
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ