Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration sökes!

Inspiration sökes!

Söker i mitt inre efter inspiration
Något som jag kan skriva om
Men jag finner ingen
Det är som alla mina tankar har flytt sin kos efter att ha fått i sig en överdos av för mycket, av allting
Så i mitt huvud snurrar det bara medan det är någon som skriker
Stick och brinn
Ta nu och försvinn
Och det är då som jag skriver ner dom här raderna i ren desperation i hopp om att vakna upp
och det förhoppningsvis redan till i morgondag
Så att jag då åter kan få chansen att skriva ner något magiskt förunderligt
Något vidunderligt
Så till dess att jag vaknar upp och finner min inspiration
På återseende

Ken Cassel
14/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-14 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel