Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan


Som om jag vore i en saga
omfamnar du mig med ditt leende
jag ryser av kärlek när du tar på mig
jag skakar som ett löv när du går din väg

När jag vakar över min sömn finns du där och stör
du är så fin
minnena av vad vi gjort dagarna innan
är fastsvetsade i mitt DNA
djupt inne i ryggraden sitter du fast och gnager
det gör ont men jag njuter

får jag ta en bit av dig med mig på resan
så jag kan smaka och lukta
så jag kan krama och känna
jag skall snart resa
vart
det vet jag inte
men jag vill ha dig med
så låt mig ta en bit av dig

jag är i en saga
en vacker rosafärgad saga med guldlöv på träden
champange som rinner i fåran av berget
du är en ängel

min enhörning som knuffar mig i sidan då jag trampar snett
min smurf som alltid kan få mig att skratta och le

jag lever i en saga som jag aldrig vill komma ur......




Övriga genrer av Androgyna tankar
Läst 631 gånger
Publicerad 2005-05-23 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar