Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasins dröm

Du har bosatt dig i min hjärna
igen...

Snälla släpp taget
gör mig fri

Sluta få mig att längta
att försvinna i tanken
och att vara hos dig

Det gör så ont
och ändå så skönt
För fantasins värld är underbar
Där är allt möjligt

Och den raderar
allt som är jobbigt
Det man inte vill \"ska vara\"
och jag drunknar i dina kyssar

Så kommer förnuftet tillbaka
och en jojo kastar mig
fram och tillbaka
Våldsamt

Jag tror jag måste
träffa dig
igen
Fastän jag kämpar emot

För att befria mig
hitta något som är fel
Eller så fastnar jag
ännu djupare....




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 369 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-14 22:10



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Srivit så det går rätt in i mej. Heja dej.
2008-01-16

  Maria Zena Viklund
mycket fin text, applåder!
2008-01-16

  Ronny Berk
en väl formulerad de dubbla budskapens text...vågar men vill inte - vill inte men vågar... ...minns den gamla sanningen att endast den som vågar drömma kan gå i dröms uppfyllan...
2008-01-15

  * Ammi *
följ ditt hjärta ..
2008-01-15

    Lindizz
vilken kanon text!
2008-01-14

  Lejonhjärtas poesi
Släpp inte taget
fortsätt längta
försvinn i tanken
var inte förnuftig
var bara den du är
där fantasins dröm
blir verklighet
2008-01-14

  prinscess VIP
väldigt vackert
2008-01-14

  Dessie 35
bra skrivet
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen