Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Bubbel\"

Förälskelse i kroppen
bubblar som kolsyra
tills den når halsen
och nästan kväver dig
eftersom du inte vet.....

Men att veta
ändrar allt
Kolsyran tar annan form
och lyfter dig en bit från marken
till magiska
bubblande
höjder




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-14 22:34



Bookmark and Share


    Erika H
Mm
det är bubbel
fyrverkeri
sprakande fjärilar
och åhhhh...

Precis så!

Snyggt!
2008-01-19

  Ronny Berk
en text med väl formulerade känslor...känslor som lyfter i sin förälskan men även känner osäkerhetens ...
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen