Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu när allt annat har somnat


jag plockar
nattvioler
från din ryggtavla och
vaggar dom ömt
mot mitt hjärta

du är med mig nu
viskade jag genom din navel
upp i dina drömmar
in till din verklighet
bakom dina stängda dörrar och
tysta rum utan tak

vi sover för alltid
tillsammans
du och jag.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-14 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker, varm, känsloladdad och mycket sensuell dikt som inger en känsla av lugn och kärleksfrid. Så det blir en solklar applåd från mig!
2008-01-26

    pladask
jag har alltid tyckt att det lite klyschiga \"tillsammans, du och jag\" eller \"du och jag, tillsammans\" är väldigt fina ord att avsluta dikter med. och här funkar det perfekt!
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin