Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi kvinnor....


Allt för mycket.... Så låt bli....

Jo minsann... Man kan bli sjuk av att grubbla för mycket. Det kan visa sig genom....

* Hudirritation
* Klåda
* Huvudvärk
* Yrsel
* Dåligt Humör
Och viktuppgång........ *S*

Alltså bästa möjliga medicin och botemedel är ju då givetvis att låta bli detta grubblande. Tror vi kvinnor har en enastående förmåga, att låta tankarnas tankegrubbel ta över hela vårt system. Istället för att bara låta allt ha sin stilla gång. Vi vet ju trotts allt, att allt blir så bra så.... i slutändan.

Men dock.... Vi älter och välter allt till sin spets. Vi vänder och vrider på vareviga liten bokstav som kommer i de meningar vi hör. Oftast... av någon konstig anledning, hör vi och tolkar även dessa PRECIS som vi själv tycker. Att det sedan egentligen betyder något HELT annat.... Kan vi ha lite svårt att få in i vårt grubbel bubbel system.

Ja ett kvinnligt fenomen har jag fått veta. Män är nog mer enkla. Dom bara tar det som det kommer.... Ett simpelt- Ja Ja, är nog det mest vanliga som kommer från dem.

Trotts det Älskar jag att vara kvinna och leva i min grubbel bubbel värld......




Fri vers av BoingBoing
Läst 281 gånger
Publicerad 2008-01-15 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing