Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudet


Jag skrev en erotisk skildring

Om hur skönt och ljuvligt det var

Om hennes lockande kroppsdelar

Som fashinerande och inspirerade

Det nakna, det vackra, det förbjudna

Om hur man svettades i kärlekens

Och lustens namn

Om vad hon gjorde med mej

Som gjorde mej tillfredsställd

Och lycklig….


Så helt plötsligt kom jag på

Jag är ju man

Just de då får man inte skriva sånt

För om man är man, och skriver om nåt längre ner

Än ögonen

Så är man automatiskt en snuskgubbe

Om tjejer skriver om sina lustar

Så är det bara lite kokett

Lite ”kvinnlig frigörelse”


Men det förtar inte det som hände

Vi ”fucked our brains out”

D v s för er som inte fattar

Vi knullade så svettten rann

Svettdroppar på lyckliga bröst

Och vi tittade ofta varann i ögonen

Och vi log ofta mot eller mer med

Varandra

Sen kysstes vi

Och njöt av att tvåla in varandras kroppar

För första gången

Jag kan än njuta av ditt lyckliga leende

Och undra, hur kunde det gå såhär

När vi var skapta för varandra?


Så kalla mej snuskgubbe
Om ni vill, det skiter jag i
Från den dagen så fick jag en ny dimension i mitt liv
Och kraven skärptes på vad kärlek och erotik är
När det är som bäst….
Jag kände mej som Tarzan, när han lagt ner ett byte
Slående sej själv på bröstet och utbrytande i primalskrik
Över sin lycka




Fri vers av LassO
Läst 285 gånger
Publicerad 2008-01-15 04:05



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Jo du har en viss poäng i det där tror jag...just vad gäller vem som skriver vad :) Men inte ska du bry dig om det! Skriv på du...precis så som DU vill!
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO