Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustans lockande drottning

Mitt i mitt livs tomhet
När lusten att leva var på botten
När inget kunde få mej riktigt glad
När självdestruktiva tankar
Åt min sinne värld som en själslig cancer
Så mötte jag då dej

Du störde mej
Du ifrågasatte mina motiv
Du retade mej till vansinne
Du frestade mej med att visa ditt jobb
Där det jobbande 300 brudar mellan 20-40
(för det vill du väl se?)

Varför kom du hela tiden med
Varför tycker du så
Varför vill du så
Så irriterande du var
Så förbannat irriterande

Men alldeles alldeles
Underbar




Fri vers av LassO
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-15 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO