Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens fälla

Och det är underligt, och sådär otroligt konstigt att någon man älskar kan göra en så illa.

Sådär ofattbart och obegripbart att du som sägs älska mig, så ofta får mig att gråta.

Hur kan kärlek som ska få en att le av glädje och dansa av lycka få en så olycklig?

Hur kan kärlek bli så infekterad att man känner sitt hjärta blöda- på riktigt?

Hur kan du säga lögn efter lögn och överatala mig om att det är sanning?
Hur kan du våga säga att du älskar mig?

Hur tillåter jag mig själv att tro på dig?

Och vi älskar varandra, denna lek vi så flitigt försöker att kalla för kärlek.

Det är inte rätt, det är inte såhär det ska vara..

Och jag fortsätter att älska dig ännu en dag i denna livslånga fälla jag känner mig fångad i, kärlekens fälla.
Jag är fångad av mina egna känslor.




Fri vers av Chica
Läst 265 gånger
Publicerad 2008-01-15 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica