Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som du gör emot mig?!

Vad är det som du gör emot mig?!

Åh!
Vad är det som du gör emot mig, du underbara tjej
Så vad du än gör, så sluta inte med det
För jag tror att jag älskar dig
Ja, jag älskar dig
Så kom igen
Eftersom du gör det här emot mig kommer jag för alltid att vara din bästa vän
Så vad du nu än gör, fortsätt med det
Glöm inte bort mig
Mitt namn är Ken

Åh!

Ps
Tillägnar den här till en underbar människa som verkligen har fångat mitt intresse
för så fort hon öppnar sin mun blir jag i mitt esse
Kramar i massor till
Nattviolen

Ken Cassel
15/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-15 16:16



Bookmark and Share


    Nattviol
........
....
..
.
...finner mig svarslös..
...för första gången.......
.....
..
.
men.. åhh, TACK!
en dikt.. tillägnad mig....!!!
....
..
.
kraaaamar i massor
finaste vän!!

*leeeer mjukt*
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel