Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksförklaring!

En kärleksförklaring!

Du fångade mig i ett endaste andetag
Som i en dröm blev jag genast svag men samtidigt stark
Vill inget annat hellre än att få hålla i din hand och titta in i dina ögon medan vi går igenom stadens vackra park
där vi sen sätter oss på en bänk och tittar på stjärnorna som blänker just för oss
För den här kärleken kommer jag att slåss
ända tills jag tynar bort och dör

Du fångade mig i ett endaste andetag …………


Ken Cassel
15/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 320 gånger
Publicerad 2008-01-15 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel