Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"K:n som älskar att bli omtalade\"...


Känslor som kittlar

Mina Känslor väller fram...

Som ett Kreativt utbrott

Du leder mig som en Kompass...

Det Kittlar i mig vid åtanken utav dig...

Som ett Känsligt möte...

Så...

Kysser jag dig...

Kramar dig...

Ömt...

Detta kallas Kärlek och jag gillar det...






Fri vers av Mysterica
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-15 20:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"kallas\"
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica