Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O Captain! my Captain! our fearful trip is done...




Avsked.

 

förlig vind
du har satt segel

innan dagen gryr
läggs vår horisont långt bakom dig

och du är fri




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 503 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-16 02:41



Bookmark and Share


  aol
det är bara himmel hav smattrande segel och du underbart
2008-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Den dagen ser jag fram emot. Då styr min bräckliga farkost in i en värld utan lidande.
Fast då är den egentligen inte bräcklig längre.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger