Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen, lovar mera...


Du kysser mej
Eller
Jag kysser dej
Våra läppar möts i alla fall
Mina ögon blundar
Fast de är närmre dej än nånsin

Våra bakterier och baciller möts
Och byts
Din läppstift kladdar över på mej
Din njutning känns, i mina läppar
Min njutning känns i dej

Så kyss mej inte på kinden
Som man gör med sina barn
Kyss mej djupt, erotiskt och länge
Ensam kan man inte uppleva detta
Så man vill ha ”känselavtryck” som består

Vi vrider och vänder
Vår andningsluft kolliderar
Den som jag haft i mej
Kommer in i dej
Och tvärsom

Men de viktigaste
Mina känslor känns
Av dej
Som dina känslor känns
Av mej

Så kan vi inte bärga oss längre
Kläder börjar ryckas i
Kroppar smeks
Häftigt, rejält
Tystnad råder

Förutom de upphetsade stön
Som övningarna orsakar
En tröja ska dras över huvet
Liksom lejonet med tummen på julafton
Så trånar munnar efter varandra

Under den korta tid
Som vi skils åt
Kyssen, nästan alltid den inledande
Erotikstundens njutning
Kyssen som kan va allt från den avmätta hälsningen
Till den djupaste av alla erotikpraktiska övningar

Du kyss mej
Jag lovar, med dej
Så ”kommer det mera”…




Fri vers av LassO
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-16 04:09



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Jaha ja...titt på fasen...det är inte svårare än så att lägga ikull en karl asså? Eller var det bara utifrån ditt perspektiv?
*ler*
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO