Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar mellan 2 utomjordingar som hittar nåt förbluffande...


Ur ett annat perspektiv



Så kommer de då in
I en just varande tom sommarstuga
Där hittar de en massa roliga saker
Knappar lysen
Kontakter, vattenkran, spis som man kan bränna sej på

Men men, längst i hörnet står en TV
Och en video
Där det finns en porrfilm ilagd
Och efter div tester
Så går den igång, av allt knappade

Så får de se ett par som knullar
Först försiktigt
Sen värre
Närbilder på organ
In och ut

De funderar
Vad handlar det om
Har de ont nånstans
Är det gymnastik
Eller är det nån som har humor

De frågar sej mera
Kan det vara ett straff
Och tvingas stoppa in ett pinnliknande organ
I en kroppsöppning
De skriker ju så ibland

Men så kommer det mera skrik
Och han verkar verkligen ha skadat sej
(ja nu vet de ju inte vem som är han eller hon, men den med pinnen)
Han vrålar
Och sedär, han blöder visst

Inte så länge och en löjligt vit färg
Men ändå
Och vips, pinnen minskar
De verkar slappna av och bli tysta
Sen klipps filmen och ett nytt par

Denna gång med ett par + en pinne till
Samma sak som nyss
Men skillnaden är att hon skriker mer
Och känner 2 pinnar
Gör mer saker

Så skadas en av pinnarna igen
Kraften verkar bara ”rinna ut”
Bokstavligt talat…
En slapp mycket mindre pinne
Hänger ner istället

De ser fler men det är liknande över hela bandet
Och du tycker att människor verkar underliga
Om de nu får ont varför gör de så
Och om de skadas, varför gör de så
Och om den ena har ett hål, varför blöder inte den

Sen undrar man, munnen brukar man väl äta med
Och vad man gör på andra ställen, vill man kanske inte ens tala om
Men de verkar inte bekymra dom
Och de ligger ”huller om buller”, under, över
Ibland den ena, ibland den andra

På varandra som barr under ett träd
Och allt detta skrikande
Nä de är underligga de här människorna på den här planeten
Undrar hur de förökar sej egentligen
Lägger de ägg eller…

Eller har kanske deras skapare väldigt mycket humor...




Fri vers av LassO
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-16 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO