Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte på min ångest och hur den uppstår och varför


Nässlor

Hela du har stelnat, varför tittar du på mig besviket?
Jag kommer straffa mig i nässeldiket.
Jag skakar, benen svajar och armen känns som lera.
Jag gungar till och känner inte marken mera.

Vad har jag gjort? Jag undrar ärligt.
Det kan inte va så farligt

Jag vet hur sanningarna som jag ger
är vackrare än dem du ser.




Fri vers av Arv
Läst 605 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-16 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv