Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En syn att skåda!

En syn att skåda!

Sitter på tunnelbanan vid Högdalens station när jag får syn på en medelålders kvinna på parkvägen som rastar åtta hundar av olika sorter i lika många koppel när plötsligt den ena hunden måste göra stort
Alla andra hundar stannar så snällt och väntar på att kompisen ska bli klar
På motsatt sida av parkvägen kommer en yngre kvinna med lika många hundar och lika många koppel där alla hundarna också verkar vara bästa kompisar
För dom går där så snällt tillsammans i en klunga
Önskar att jag hade haft en kamera framme för jag fick mig ett gott skratt
Det var mig en syn att skåda
Starkt imponerad av att hundarna verkade vara så sansade och lugna emot varandra
För jag vill tro att det hör nog inte till vanligheterna

Med vänlig hälsning

Ken Cassel
16/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-01-16 18:54



Bookmark and Share


    Nattviol
voff!
härlig betraktelse
du fångat i ord!
; )
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel