Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Provade skriva en Limmerick


Limmerick...Sprit

en flicka i stockholm (staden)
var i brännvin en glad en
och när hon drack sprit
söp hon på kredit
in natura hon sen pröjsa av den




Bunden vers (Limerick) av Arv
Läst 631 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-16 20:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
in natura - i något äldre betydelse står för varor av något slag, som en tjänst kanske i modernare tappning, hur som helst iallafall istället för pengar (behöver således inte ha något med sexuella tjänster att göra, vilket jag tycker mig känna antyds här)
2008-06-26

  Arv
Ändrade lite, nu blev d kanske lite bättre..
2008-05-25

  lodjuret/seglare VIP
kul text om än något märklig
undrar så var stockholms staden
är belägen
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv