Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramar

Det gör mig varm i hela kroppen

spelar ingen roll om det är en vän

kramarna kommer ifrån.

Det gör så gott i hela själen

när man en varm kram får

så kramar det är mysigt att få

av både vänner och dom som

står mig nära älskar kramar

av hela mitt hjärta




Fri vers av Ann-christin
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-16 20:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kramar är verkligen livselexir och berättar om hur viktiga vi är för varandra.
2008-01-21

    Cajsa
Kramar är underbara
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin