Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord av kärlek


andas ord
av kärlek
genom min navel
älska försiktigt
med mina tankar
inatt
förgör smärtan i min
ryggrad
döda tanken
av mig utan dig

ge mig ord av kärlek




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-17 13:36



Bookmark and Share


    Bim
..fint ömsint om det viktigaste vi har ;kärleken i alla dess skepnader
2008-02-02

    ej medlem längre
Kärleksord är alltid vackra. Synd bara att det är så få som vill ha dem...
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin