Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En erotisk liten dröm!

En erotisk liten dröm!

Jag förstod ganska snabbt att det var för bra för att vara sant
Att du och jag nu skulle ligga nakna tätt omslingrandes i solens glans med alla våra fötter djupt nere i sanden
där varje våg som sköljer in mot stranden blöter ner oss
Så jag inser ganska snabbt att det här kan bara vara en erotisk liten dröm som ömmar för att jag nu ligger till söms
För det är då som jag vaknar upp och märker att jag har fått en utlösning under natten
liggandes ensam i sängen

Jag förstod ganska snabbt att det var för bra för att vara sant …………….

Ken Cassel
17/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 304 gånger
Publicerad 2008-01-17 15:18



Bookmark and Share


    Nattviol
oups!
*ler*
2008-01-17

  Lyckohäxan Enediel
*S* Attans osis!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel