Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp dig själv fri

Sluta upp och oroa dig för allting
För allting kommer bara att gå bra
Jo, jag ska se till att du kommer att skina upp
för efter att jag har stylat upp dig kommer du bara
att skratta och vara glad
För efter en liten touch ifrån mig ska du se få se
att alla killar kommer att vända sig om med en blick
som är helt paff
Vad var det där som nyss gick förbi
Måste nog springa efter henne och surra lite med henne
i hopp om att hon vill bli till mitt lilla honungs bi

Där ser du vad som kan hända
Så sluta nu upp och oroa dig, och istället
släpp dig själv fri...

Ken Cassel
11/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-01-17 16:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Att släppa sig själv fri - det svåraste av allt- väl poetat
2008-01-17

  Lyckohäxan Enediel
\"släpp dig själv fri\"

Ja det är nog något som många borde tänka på för de flesta är väldigt duktiga på att hålla fast sig själva...vet jag av egen erfarenhet :)
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel