Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför har jag så svårt för att lyssna?!

Varför har jag så svårt för att lyssna?!

Det är någon som försöker att säga mig någonting
Varför har jag så svårt för att lyssna
Är det bara för att det är samma gamla fraser som läses upp
någonting som inte ger mig någonting annat än uppstötningar
som om jag hade fått krupp
Tjatigt nog
Vad var det som du sa
Kan du ta det en gång till så kanske det finns en chans att jag förstår
vad du menar

Ps
Åter igen
Fri tolkning på den här

Med vänlig hälsning

Ken Cassel’
17/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-17 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel