Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskap

visst känns det konstigt att läsa om gammal vänskap
när sanden har runnit ut för länge sen
visst känns det konstigt att titta på gammla kort
när leendena har bleknat
visst är det konstigt att det är så
att minnena aldrig försvinner eller suddas ut

ge mig vänskap, plocka fram den igen
för visst finns den där?






Övriga genrer av ettjag
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-17 17:53



Bookmark and Share


    lillapoeten
Lever som i din text.. precis så är det nu.

Jättebra skriven, känslan är total!
2008-02-12

    lillapoeten
Lever som i din text.. precis så är det nu.

Jättebra skriven, känslan är total!
2008-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag satt och tittade på gamla foton i dag.
Min sons 7:e eller 8:e födelsedag kan det ha varit.
Genom fönstret på bilden ser man oktoberlönnarnas lövkaskad.
Och jag tänkte: Vart tog dessa år vägen???
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag