Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan man ens har fått ett besked

Så strålande klar
livsgnistan tindrar
när döden
flåsar dig i nacken!




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 720 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-01-17 19:12



Bookmark and Share


  RogerIvan
Mest levande är man i gränslandet mot döden...
Eller så kanske man uppskattar livet bäst då?
2008-06-04

  boen
På kornet,
klart sant!

Medveten närhet
till döden skapar
en annan inställning,
andra sätt att tänka,
känna och handla
2008-01-22

  Yvonne
Där slog du huvudet på spiken!
2008-01-22

  Mats Henricson
Visst är det makabert men sant !
2008-01-22

  Bodil Sandberg
I väntans evinnerligen långa tid...bär ödet en i sin outsägliga famn!!!Dina ord griper sannerligen tag!!!!
2008-01-18

    sunnanvind
Så skrämmande tanke...bra skrivet!
2008-01-18

  Mygg
Den nakna sanningen så vackert beskriven
Underbar och oemotståndig
2008-01-18

  berxper
Ja, det gäller att se livet...i tid!
2008-01-17

  -Ulla Tilemo- VIP
Ja det är så det förhåller sig, märkligt....men så är det verkligen.
Där fick du till en svår sanning med några få ord. Applåd
2008-01-17

  Lejonhjärtas poesi
Gripande och så sann, håll liv i den varma livslågan.
2008-01-17

  Dessie 35
Läskigt\"\" hoppas du får ett bra besked..
2008-01-17

    Noomi
starka och tänkvärda ord..
2008-01-17

  Carola Zettergren
Ruskigt sant!Men det blev vacker poesi!
2008-01-17

  Nikolai Jungsin VIP
Ytterligheterna sporrar en.. man är aldrig så levande som inför motsatsen..
2008-01-17

  Ulf Lagerholm
själv har jag inte befunnit mig i den där definitiva siuationen, men jag kan tänka mig, att när man ställs inför något totalt avgörande, så kan ett kontemplativt kristallklart lugn infinna sig

din text är god
2008-01-17

  Patrick K
4 rader med mycket känsla!
bravo
2008-01-17

  korpfjäder
O, ja
du fångar min verklighet
tack!
2008-01-17

  aol
så härligt sann poesi
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl