Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inse att man är unik som man är, en viktig insikt


Unik till kropp och själ

Unik,
ensam av
mitt slag
Jag är jag
finns ingen ´
annan

Varför leta sig själv
i någon annan,
du kan bara leta inom dig själv
för att finna den du är,

en fantastisk person
i kropp och själ




Fri vers av någonivärlden
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden