Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

´- jag försökte hindra henne... men det går inte´

 

Latex. som är så skönt mot kroppen
smiter skönt åt överallt
som en extra hud
som min Hud
på Cellnivå.
känn!

Den. värmer mitt sinne
eggar mitt inre
hetsar mig

Alltid.

välavvägda rörelser
med Fingrarna mot piskan.
(materialvård a lá mjukgörande igår)
räknar in dagarna och antalet Tjänster.
läder smiter åt din vackra Kropp
beräknar koordinater....
dina utstickande
Delar.

din huva hindrar alla Onödiga Tankar
nuet är här - inget annat Räknas.
Du. och Jag.

känner genom mina handskar
hur livet Pulserar. genom
din darrande kropp
Blodet.

rusar mot en utlösning.

Du är. utlämnad
beskedlig
naken

Min...

 

 

 



 




Fri vers av Nattviol
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-18 19:38



Bookmark and Share


  stella
Mmm...han är i goda händer!
2008-01-19

  berxper
Maktens härlighet! Att få dominera, lust.....ett erotisk, farligt, brännande samspel! Grrr...
2008-01-18

  Ronny Berk
känner tankar som rusar och hinder som smiter...extra hudnära...
2008-01-18

    Ken Cassel
Med en extra hud som latex tätt omslingrandes kommer alla former fram
Sexigt värre
*ler*
Kramar
2008-01-18

    Trast
Ja, Din.
2008-01-18

  Lena Krantz VIP
Nej det går ju inte, och varför skulle du?
Härligt dominant text som uppskattas (även om jag inte är det själv).
;o)
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol