Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att omslutas av vackra trädkronor


dansa med trädkronor

just varandet att få vara ett löv i en
alle där grenarna sträcker ut omfamnar
mej,

dansande trädkronor bland leende solkatter
under små fåglars mot sol och himmel så underbara sång,

genom allen i den djupaste grönska jag lever andas omsluts
lyfts upp,

mitt ansikte smeks av vinden dansar under trädkronors
vaggande gång.




Fri vers av aol
Läst 532 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-01-18 19:13



Bookmark and Share


  louisegirl
Väcker känslor, i dina vackra ord..
2014-11-28

    Maria Malm
Åh, en sån ljuvligt omsvepande text!
2008-02-27

    Lindizz
Får vackra sköna bilder av dessa vackra ord, mycket fint skrivet!
2008-02-24

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert!
2008-01-27

  Rosen VIP
sån vacker beskrivning av ett lövs dans genom en alle
applåd!
2008-01-23

  "Silver" VIP
Ditt varma, susande språk passar naturligtvis perfekt till innehållet i denna text, där diktjaget virvlar och omsluts som ett löv i vinden.
2008-01-22

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, vilken härlig värme och känsla i dina ord.
De fångar upp mig fullständigt!
2008-01-20

  Lejonhjärtas poesi
Vackert omfamnat, smekt av vinden under trädkronors vaggande gång, kan blott säga Wow!
2008-01-20

  Bjarne Nordbö
Du får mej att längta till en promenad i Promenaden här i stan. Skönskrivit.
2008-01-19

    Bodil Sandberg
Och plötsligt blir jag ett löv...dansandes bland solkatterna ..svajar gungar njuter till...småfåglarnas sång...bara vilar i detta underbara...den djupaste grönska..det här ger en känsla jag aldrig haft och en tanke jag aldrig tänkt..tuuuusen tack kära aol!!!Applåder bokmärke..såklart!!!!
2008-01-19

  Emilia Berg
Lyckligt slut, trots kylan...
2008-01-19

  bo.rackson
Mig tycka om...
2008-01-19

  Connie
Just i denna stund, försöker stormen omsluta mig med sina iskalla händer. Den störtar sig över mig, piskar mitt ansikte, tränger in under kläderna.
2008-01-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
*****************
*Att vara, som häld*
*i ett träd, känna*
*det om sig, som*
*en kostym, man*
*måste ju vaja då, så*
*gott, som i den finaste:*
******P*L*Y*M******
******************
2008-01-19

  Fredrik P. VIP
nostalgiskt vackert
i denna konstiga
vinter...
2008-01-18

  Erik L
Vackert skrivet, skapar en väldigt behaglig känsla!
2008-01-18

  Leif Furstedt
och där bjuder du till en vacker sång i ett vackert poem.
Bara njuter...
2008-01-18

  Night Soul Woman
Vackert:)
*applåd*
2008-01-18

  charlotte hedendahl
Härlig känsla!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol