Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödslängtan

parfymerad av tristess
stirrande på visarna
väntar jag på skuld
beläggningen

inget gör så ont
som att tatuera in ledan
i ögonlocken
bara för
att tiden ska gå

fortare in i dödsrikets
salar




Fri vers av Neal
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-18 19:54



Bookmark and Share


  To
Känslofylld text men insikt i hur livet är för somliga. Bra!
2008-01-18

  Larz Gustafsson VIP
parfymerad av tristess


Det kan knappast vara en väldoft...

Men jag kände det själv tidigare i dag.
Något jag ytterst sällan - s g s aldrig - upplever, att jag var uttråkad. Chairman of the board.
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal