Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran



Vill ha dej, nära
Varför är du där
Och jag här

Varför skiljer milen oss åt
Jag spelar vår låt
Och tänker
På oss, i samma båt
Vår ro, jag ror, oss

Varför ser jag inte i dina ögon
Eller varför kan jag inte smeka din hand
Och känna ibland
På kärlekens rand
Den du är

Att du finns
Att du är här
Varför finns de så mycket
Som på kärleken tär




Fri vers av LassO
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO