Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Chattning


Med ett klick

Med ett klick

Blev du verklig

Jag kände din närhet

Du kom in i mitt rum

Det blev elektriskt

Hormonerna

fick  fart

Dom rusar runt i mitt blod

Dom tjoar

Och stimmar

Och bär sig åt

Jag  får en kick av din hästsvans

Jag dyrkar

Dina fingrar

Jag åtrår

Dina händer

Som flyger över tangentbordet

Jag får hjärtklappning

När  du skriver

Jag blir het

Av dina skämt

Jag blir upphetsad

Av din snabbhet

Jag blir rörd

Av din mjukhet

Jag blir arg på din

Egoism

Jag ser dig inte

Jag blir tokig

Jag hör dig inte

Jag blir tokig

Jag drömmer om dig

Jag blir tokig

Jag  vill  känna

Dina händer

Jag blir tokig

Jag vill höra din röst

Jag blir tokig

Jag vill se dig

Jag blir tokig

Jag vill lukta på dig

 

Med ett klick

är du borta

 

 




Fri vers av papessa
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-19 05:49



Bookmark and Share


  Quasimodo
Talande både för det fantastiska med möjligheten till kontakter som kanske annars aldrig blivit och för det tekniskt kalla och trådvirrvarr !!
2008-06-08

    Damm
så bra!!!
2008-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Internet kan så lätt förvandlas till Desolation Boulevard.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan