Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Född i Vågens tecken


Kontakt

men titta
en våg
han verkar cool
han gillar musik
hans fru har stuckit
oj då


han vill träffa någon
men kanske inte
han vet inte
hon skall vara ung förstås
och ha ett vackert inre

han hatar morsor


hon skall vara
intresserad
av allt
och kunna
allt


och han kan laga mat
och han tycker om rödvin
bara lite


men han vet
inte
varför
han har registrerat sig
på denna saiten


kanske han
inte vill ha
den här dajten




Fri vers av papessa
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-01-19 05:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
självcentrerat gäller i många läger
2008-10-25

  Larz Gustafsson VIP
Lundell sjöng om det där, att söka för att man inget vill ha.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan