Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens öga

 

Jag befinner mig strax i stormens öga

Att vänta in detta väder

ett naturens under

att njuta av

idag

 

©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-19 09:27



Bookmark and Share


  marie persson
Jaa, vad ska jag säga? Som alltid, du beskriver det sååå bra! Vänta och se............Kramen/Marie!
2008-01-19

  Ronny Berk
som i väntans tider väl beskrivet...
2008-01-19

  Michaela Dutius
Ja stormen är vacker men inte skön att vara i- vacker är också din text!
2008-01-19

  -Ulla Tilemo- VIP
Och där är jag också just nu - i stormens öga! I min lilla dalgång är det ganska lugnt, men runtom vajar träden vilt och det är ett otroligt skådespel.....ska snart åka ner till havet och se högvattnet.
2008-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Lugn i stormen, som min far ofta sade då jag var barn.

Tanken går till en båttur på Genesarets sjö anno dazumal.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt