Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somligt är alltför tungt.


Det finns inga ord

 

det finns inga ord
säger vi till varandra i telefon

ett mörkt kvalm
inom mig någonstans
gör ont
det fattas ord
men jag måste säga det

vi tiger i telefon
men jag hör dig andas




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-19 13:46



Bookmark and Share


  Nina V A
o i en andning kan vila tusen ord - visst är det så - även om inga uttalas, somligt är onekligen alltför tungt
2008-01-19

  aol
så igenkännande blir rörd
2008-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Alla ord är förbrukade.
Ibland talar tystnaden.
(Ytterst sällan i mitt fall dock...)
2008-01-19

  DanSan
********************

Mmm . . . just så upplevs
medvetandet som du
formulerar så bra på
dessa rader!!!

*APPLÅD*

********************
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger