Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ROX ordförande (f d) tycker inte att \"män är djur\" längre \"de är värre än djur\" ;=)


Roxhäxatänkande


Roxhäxan säger att män är djur
Eller värre
Men…


Vad är motsatsen?
Kvinnor är o-djur?
Eller värre
(Ler, visslar och ser oskuldsfullt i taket)




Fri vers av LassO
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-01-19 13:50



Bookmark and Share


  korpfjäder
Nu glittrar det av förräderskans lusta i mina ögon!!
Hu så bra!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO