Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tjejjer som ger sex för att få kärlek


på knä

Vad tror du att du ska få av mej?

Vet du ens vad du söker?

Du går ned på knä för mej

sen sitter jag och röker















Fri vers av Arv
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 16:24



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
ja då har man en fråga att ställa sig
2008-01-19

    Wewill
det finns inget här du kan förbättra av vad jag ser. helt perfekt :D
2008-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Ömkansvärda knyten.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv