Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 år, skolresa, tjejer, övernattning, vad betyder det? Spänning, lust, testosteron över öronon, nyfikenhet som kommer till stånd, när man ser en damcykel. Veckan innan sommarlovet...


Olovlig tid, tid innan lov




Det var skolresa
Den första riktiga
Med övernattning
Vi sov på ett pensionat i norra Dalarna
Med stenbjörnar på gården
I en slags fontän…

Vi gick på fjället
Det var snö som var kvar sen vintern
Sen kom det
Själva det viktiga, kvällen
Natten
Smygandet
Vi bytte rum lite framåt natten

Och tillbaks innan nästa morgon
Hm
Hon var snyggast
Snyggast av alla
I klassen
I skolan
I hela världen kändes det som
Just då

Leendet
Känslan
Den lagom mjuka kroppen
Och
Hon gillade mej….
Det var häftigast av allt
Av alla
Så var det hon som ville att jag skulle sitta bredvid
I bussen dan efter
Vad vi gjorde på natten
Var inte mer än vad man gör
I 6:e klass…

I bussen, resan, sittande långt fram i bussen
Med alla tjejerna
Nästan
1 tjej hade gått bak
Och jag fram, blyga lilla jag
Hade en drös brudar ikring mej
Och den sötaste, bredvid mej
Himmel
Jag just det himmel var det

Vi avverkade Njupeskärs fallen
Det var speciellt
En speciell resa
Vi höll handen
För vad gör man, när man är 13 år
Och än mer oskyldig, än nu
Lyckan kommer lyckan går
Flickan kommer flickan går
Det blev inte så mycket mer
Men det gav mer-smak
Kärlek är häftigt
Även om det tar tid innan den mognar
Men kart av kärlek
Ger löfte om att den kommer att bli sötare
När den mognat....




Fri vers av LassO
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-01-19 16:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mig var det aldrig någon som ville ha.
Eller också var det det.
Fast jag inte fattade det.
Det gäller ju att kunna tyda signalerna.

Nåja, nu har jag levererat tillräckligt mycket stoff för alla freudianer här så att ni kan hålla er sysselsatta en stund.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO