Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dimmornas land

Såg ljuset när inget fanns

såg hoppet där allt stod still

glömde förståndet

letade efter något

men visste ej vad

 

Men så tonade allt bort

luften blev allt för kall

och undran fyllde en tom själ

 

Hjärtat hade fastnat i dimornas land

och inget låg längre framför i tanken

nu får tiden visa om det åter

kan finnas ljus bland grunden

och gyttjan kan släppa sitt tag för gott 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 16:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Alla söker efter nånting värt att dö för, på 24 karat\", som JaPop sjöng.

Alla söker. För att om möjligt försöka fylla tomrummet på insidan.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson